Bryggekurs 14. Mars

Oslo amatørbryggerlaug har oppstart av bryggekurs mandag 14. Mars kl. 18.00.

Håndbok i ølbryggingDersom du er interessert i å være med, eller vil ha mer informasjon, ta kontakt med Eivind Eliassen på  e-post eivind.eliassen@gmail.com. Det er plass til 12 personer på kurset i denne omgang. Kurset har en teorikveld, en bryggekveld og en oppsummeringskveld. Teorikvelden vil involvere flere deltakere enn bryggekveldene, og om mulig samler vi flest mulig deltakere til oppsummeringskvelden også. Sted for teorikvelden blir på lambertseter, Gina Krogs Vei 18, Oslo. Deltakelse koster 1000 kroner per person, og inkluderer gjæringsdunk og gjærlås, samt en kopi av ‘håndbok i ølbrygging’ av Gustav Foseid. Bryggedatoene er ikke fleksible, og vi har plass til maks fire deltakere per kveld. Førstemann til mølla gjelder.

Bryggedager: Tirsdag 15. mars, onsdag 16. mars og torsdag 17. mars.
Etter endt bryggedag vil hver deltager sitte igjen med 10-20 liter vørter, og seinere møtes vi en passende dato for å smake på ølet og prate litt om resultatet.
Selve bryggingen vil foregå i bryggeriet til Oslo Amatørbryggerlaug, i Damfaret 25, Oslo.

Vennligst meld deg på så tidlig som mulig, slik at vi kan planlegge kurset best mulig. Betaling foregår ved kontooverføring før kursoppstart, påmelding er bindende. Om du har noen spørsmål om kurset, kan du kontakte oss på telefonnummer 45660375.
Kurset sponses av: 

Bryggeland Logo-page-001 (1)