Bryggekurs 21. april

Oslo amatørbryggerlaug har oppstart av bryggekurs mandag 21. april kl. 18.00.

Håndbok i ølbryggingDersom du er interessert i å være med, eller vil ha mer informasjon, ta kontakt med Eivind Eliassen på  e-post eivind.eliassen@gmail.com. Det er plass til 12 personer på kurset i denne omgang. Kurset har en teorikveld, en bryggekveld og en oppsummeringskveld. Teorikvelden vil involvere flere deltakere enn bryggekveldene, og om mulig samler vi flest mulig deltakere til oppsummeringskvelden også. Sted for teorikvelden blir på Lambertseter, nærmere bestemt Nylænde 7. Deltakelse koster 1000 kroner per person, og inkluderer 30 liters gjæringsdunk med og gjærlås, samt en kopi av ‘håndbok i ølbrygging’ av Gustav Foseid. Bryggedatoene er ikke fleksible, og vi har plass til maks fire deltakere per kveld. Førstemann til mølla gjelder.

Bryggedager: lørdag 23/4 (dagtid), søndag 24/4 (dagtid), tirsdag 26/4 (kveldstid), og fredag 29/4 (kveldstid).
Etter endt bryggedag vil hver deltager sitte igjen med 10-20 liter vørter, og seinere møtes vi en passende dato for å smake på ølet og prate litt om resultatet.
Selve bryggingen vil foregå i bryggeriet til Oslo Amatørbryggerlaug, i Damfaret 25, Oslo.

Vennligst meld deg på så tidlig som mulig, slik at vi kan planlegge kurset best mulig. Betaling foregår ved kontooverføring før kursoppstart, påmelding er bindende. Om du har noen spørsmål om kurset, kan du kontakte oss på telefonnummer 45660375.

Kurset sponses av Bryggeland og gjennomføres i samarbeid med Studieforbundet Kultur og Tradisjon.

Bryggeland Logo-page-001 (1)