Bryggekurs

Vi arrangerer bryggekurs ca. tre ganger i året. Akkurat nå har vi ikke planlagt dato for neste oppstart, men fyller du ut skjemaet under, får du beskjed om neste kurs.

Kurset går over tre kvelder:

[list style=»arrow» color=»black»]

  • Vi begynner med en teorikveld. Her får du lære om hva øl er, hvilke ingredienser øl består av og hva som skjer i et bryggeri. Teoridelen har vi vanligvis en hverdag.
  • På teorikvelden avtaler vi en dag med brygging. Sammen med en instruktør og inntil tre andre kursdeltagere, blir du med på en bryggedag i bryggeriet vårt og får prøve brygging i praksis. Alle får tilbud om å ta med seg ca 10-15 liter vørter (den væska som gjæres for å bli øl) hjem og gjærer det hos seg selv.
  • Etter noen uker samles vi for å smake på ølet og oppsummere.

[/list]

Det kreves ingen forkunnskaper om øl eller brygging. Kurset koster 1000 kr per person. Skal du få ditt eget øl, må du dessuten kjøpe et gjæringskar (ca 200 kr) og noen andre småting. Inkludert i prisen er Gustav Foseid sin bok «Håndbok i Ølbrygging«.

Vi tror dette er det bryggekurset som gir deg best forutsetninger for å brygge på egenhånd etter kurset, i tillegg til at du får 10 liter øl som du har vært med å brygge.

OBS: Vi kan dessverre ikke tilby reserverte plasser til framtidige bryggekurs, eller tilby ‘gavekort’ eller tilsvarende. Oslo Amatørbryggerlaug drives på frivillig basis, og kursene arrangeres deretter. Det betyr at kurskveldene våre nødvendigvis finner sted heller sporadisk, med varsel noen uker i forveien. Om du melder deg på varselmailen under her, vil du bli informert når neste kurs arrangeres.

Send meg informasjon om bryggekurs

* indicates required

Etter å ha trykket på «Send inn»-knappen, får du en e-post med ei lenke. Du må trykke på denne for å bekrefte adressen din.